Telenet verrast met vervanger Bracke

Telenet heeft niet lang gewacht na het ontslag van Siegfried Bracke om op zoek te gaan naar een vervanger. En wat meer is: ze hebben die ook meteen gevonden. Binnen het eigen bedrijf nog wel.

John Porter, CEO van Telenet, had vanochtend het volgende te melden: ”Kijk, Siegfried was heel belangrijk voor onze adviesraad. Elke vergadering zit vol met mensen die makkelijk inwisselbaar zijn, maar je hebt overal ook enkele uitzonderingen die een waarlijk essentieel radertje vormen in je besluitvormingsproces. Zo iemand was Siegfried voor onze adviesraad. Misschien dat zijn werk inderdaad niet altijd even merkbaar was, waardoor de perceptie gecreëerd wordt dat hij zomaar wat geld toegeschoven krijgt voor niks, maar hij vervulde een rol binnen de vergaderingen die van primordiaal belang was voor het tot stand komen van een kwaliteitsvolle beslissing. Het minste wat je van Siegfried kan zeggen is dat hij mensen alert houdt.”

En toch was het blijkbaar vrij makkelijk om een vervanger te vinden, als dat al binnen een paar uur lukte?

Porter: “Dat hadden we zelf ook niet verwacht. We waren met de directie enkele high-end profielen uit binnen- en buitenland aan het bekijken toen iemand opmerkte dat we het misschien niet zo ver moesten gaan zoeken. We hebben een paar interne profielen bekeken en bij één ervan wisten we meteen: ja. Dit is de perfecte vervanger om het takenpakket van Siegfried in te vullen, de functiebeschrijving binnen de raad leek wel op maat gemaakt. Dan moet je niet aarzelen natuurlijk. We hebben dan ook meteen de nodige beslissingen getroffen voor een interne overplaatsing, die zou zelfs vandaag al rond kunnen zijn. En hoewel ik niet vind dat we de heer Bracke ooit een euro meer betaald hebben dan hij waard was, is het in deze tijden misschien toch niet onbelangrijk om te melden dat we met de vervanger een pak goedkoper af zullen zijn. En het is niet eens een politicus, haha!”

 

De vervanger van de heer Bracke werd

binnenshuis gevonden

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s